Skitting !!!


Macam ginilah gaya aku selepas siap gosok skitting kelas XD

Assalamualaikum dan selamat malam... 
Hai, nama saya Munirah Ezzaty Binti Rosli... Salam perkenalan warga 5 Sains 2015. Okay, ini merupakan post yang pertama dari aku untuk blog kelas. Aku harap korang semua baca dan menghayatinya. Okay? Kalau banyak merapu-rapu tu, aku minta maaf sangat-sangat.. Hehe... Aku hanya insan biasa yang banyak kekurangan :D Maafkan aku.




Aku ada update dekat twitter, yang aku baru sahaja lepas iron skitting buat kali ke dua. Kalau nak ikutkan  hati aku macam malas je nak basuh balik semula tapi mengenangkan kalau skitting tu bau busuk, macam mana aku nak iron. Takkanlah aku nak gosok sambil tutup hidung, sampai naik sekolahlah aku baru siap iron jawapnya. Haha.. So, dengan hati yang separuh rela, aku pergi humban semua skitting tu dekat mesin basuh walaupun mak aku sudaa membebel ... Haha.. Mak aku cakap " Tak payah basuh, membazir air je ". Siapa yang nak bayar and so what ever lagilah. Tapi aku pekakkan telinga je. Hahaha. Bila aku aim sesuatu perkara memang aku akan buat, lantaklah apa yang orang nak katakan. Aku akan buat sampai aku rasa puas :D Okay! Stop melalut .. XD

So, To 5 Sains members, aku harap korang jangan membebel lah kalau dapat skitting yang warnanya ada dua tones. Maksud aku di sini , sebelah warnanya pekat, sebelah lagi pudar. Tapi, tak semua warnanya pudar, ada yang still cantik lagi yang tak pudar langsung. Aku tak tahulah skitting korang yang mana satu , kecuali skitting Rithaudin sebab ada nama dia. Aku rasa skitting yang still warnanya sama tu , skitting budak2 dekat group tengah.. Maybelah -__- Dan.... kalau aku gosok macam tak ikhlas je.. maksud aku kalau gosokkannya tak cantik macam korang inginkan, aku  minta maaf. Aku bukannya Bibik. Hanya itu sahaja aku mampu lakukan untuk menggosok 30+ skitting kelas. Penat korang tahu, gosok sorang-sorang, tak ada siapa tolong even family aku. Aku harap korang terima dengan seadanya skitting masing-masing yang aku sendiri tak tahu sama ada itu memang kalian punya ataupun tidak. Terima Kasih :D Jangan merungut okay, kalau nak cantik and kemas, korang buat sendiri.


Bukan aku nak cakap aku ni rajin ke baik ke and apa-apa lagilah, tapi kalau aku tak buat, korang semua pasti tak akan gerakkan. Mana ada orang nak buat semua ni.. Huh! Aku rasa aku perlu stop sekarang juga sebab emosi aku sudah tidak terkawal. Maaf! Bagi sesiapa yang terasa. Aku bukannya nak marah korang semua tapi ............ Maaf sekali lagi.

To Nur Syamimi Binti Karim, betulkah apa yang aku tulis ni? Emosi aku sekarang  berada tahap 3/10. Hmm.. *Feeling bad and I need to rest..